Про нас

Бен Лейер (Ben Layer), Павел Міхаляк (Paweł Michalak), Адам Урбан (Adam Urban). Залежно від того, хто розповідав би про нас, про що саме розповідав би і як довго був би знайомий з нами, можна було би розповісти безліч різних історій, і кожна з цих історій була би по-своєму правдивою. Якби це був я, то починав би оттак. Ми відрізняємося майже усім. Ми жили чи живемо в різних куточках Польщі та навіть світу. В нас різна освіта, професійний досвід та спосіб життя. Ми інакше проводимо вільний час, нам подобається інша їжа. Деякі з нас мають лише доньок, а інші лише синів. Переважна більшість має вдома собаку. В певний момент нашого життя, а точніше в 2014 році, наші дороги зійшлися в місті Седльце (Siedlce). (Варшава розташована приблизно в 100 км на захід від м. Седльце).

В Седльцах ми зустрілися в унікальному місці, в Церкві Євангельських Християн. Ми познайомилися завдяки Євангеліі, або іншими словами завдяки Добрій Новині. Добрій Новині про те, що Ісус Христос помер за наші гріхи, і кожен, хто вірить у Нього, не загине, але матиме вічне життя. Тим, що єднає нас зараз, є пристрасть до Ісуса.

Ми віримо відповідно до того, що говорить Слово Боже в Посланні до Ефесян в першому розділі, у вірші 12-му, а саме, що ми маємо жити для ще більшої Божої слави. І власне ця ініціатива Євангельських християн зі Шкларської Порємби є наступним кроком у цьому напрямку. Про те, що саме ми прагнемо зробити, ви можете прочитати на вкладці «Конференція та будівництво». Щіро запрошуємо вас до більш близької знайомості, до контакту і співпраці, але понад усе, до молитви.

                                                                                  Павел Міхаляк (Paweł Michalak)

Бо спасені ви благодаттю через віру, а це не від вас, то дар Божий, не від діл, щоб ніхто не хвалився.
(Еф 2:8-9)